KEK Amsterdam Muursticker Boom Forest Friends Tree, Grijs

€99,95 Incl. tax
Article number: KEK-MS-092
Availability: In stock

Een van de nieuwste trend in de babykamer is de natuur erin terug brengen. Back to the basics. Wil je de natuur ook tot leven brengen in de babykamer? Dan is deze boom muursticker een geweldige optie voor een geweldig aparte babykamer. Deze muursticker boom met uil en gekleurde blaadjes maakt de babykamer af en je kunt de kleuren van de babykameraccessoires uitstekend afstemmen op de kleur grijs van deze boom. In de sticker zie je tevens nog een vogelhuisje en diverse mussen, een egel, een muis en een hert. Het hele bos is vertegenwoordigd in deze boom muursticker.  Je hoeft niet verder te zoeken want deze geweldige muursticker in de vorm van een boom zal geweldig staan op de babykamer van je kleine ventje.

Deze muursticker boom Forest Friends Tree bruin komt uit de collectie bomen muurstickers van KEK Amsterdam. Het is een gekleurde en vrolijke boom die vol zit met allerlei leuke dieren. Deze muursticker is ook verkrijgbaar in de kleuren groen, bruin, oranje en turquoise.

De afmeting is 88 (breedte) bij 145 (hoogte) cm. 

Inclusief alle afgebeelde dieren

Premium Quality

Supermatte uitstraling

Geen witte of transparante randen

Full Colour

Lees de veelgestelde vragen over de aanbreng van de muurstickers, voor welke ondergrond ze geschikt zijn en andere tips.


0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »