KEK Amsterdam Muursticker Boom Forest Friends Tree, Turquoise

€99,95 Inkl. MwSt.
Artikelnummer:: KEK-MS-088
Verfügbarkeit: Auf Lager

Een van de nieuwste trend in de babykamer is de natuur erin terug brengen. Back to the basics. Wil je de natuur ook tot leven brengen in de babykamer? Dan is deze boom muursticker een geweldige optie voor een geweldig aparte babykamer. Deze muursticker boom met uil en gekleurde blaadjes maakt de babykamer af en je kunt de kleuren van de babykameraccessoires uitstekend afstemmen op de kleur Turquoise van deze boom. In de sticker zie je tevens nog een vogelhuisje en diverse mussen, een egel, een muis en een hert. Het hele bos is vertegenwoordigd in deze boom muursticker.  Je hoeft niet verder te zoeken want deze geweldige muursticker in de vorm van een boom zal geweldig staan op de babykamer van je kleine ventje.

Deze muursticker boom Forest Friends Tree Turquoise komt uit de collectie bomen muurstickers van KEK Amsterdam. Het is een gekleurde en vrolijke boom die vol zit met allerlei leuke dieren. Deze muursticker is ook verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs, oranje en bruin.

De afmeting is 88 (breedte) bij 145 (hoogte) cm. 

Inclusief alle afgebeelde dieren

Premium Quality

Supermatte uitstraling

Geen witte of transparante randen

Full Colour

Lees de veelgestelde vragen over de aanbreng van de muurstickers, voor welke ondergrond ze geschikt zijn en andere tips.


0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbesseren. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen sehen Sie bitte unsere Datenschutz-Erklärung. »