KEK Amsterdam Muursticker Boom Birdhouse Groen

€99,95 Inkl. MwSt.
Artikelnummer:: KEK-MS-076
Verfügbarkeit: Auf Lager

Een van de nieuwste trend in de babykamer is de natuur erin terug brengen. Back to the basics. Wil je de natuur ook tot leven brengen in de babykamer? Dan is deze vogelhuisjes muursticker een geweldige optie voor een aparte babykamer. Deze muursticker boom met vogelhuisjes maakt de babykamer af en je kunt de kleuren van de babykameraccessoires uitstekend afstemmen op de kleur groen van deze boom. In de sticker zie je diverse vogelhuisjes en natuurlijk ook vogels, een vlinder, een eekhoorn en een konijn. Alle tuindieren zijn vertegenwoordigd! Je hoeft niet verder te zoeken want deze geweldige muursticker in de vorm van een boom zal geweldig staan op de babykamer van je kleine mannetje.

Deze muursticker boom Birdhouse Tree Groen komt uit de collectie bomen muurstickers van KEK Amsterdam. Het is een gekleurde en vrolijke boom die vol zit met allerlei leuke dieren. Deze muursticker is ook verkrijgbaar in de kleuren turquoise, grijs, oranje en bruin.

De afmeting is 88 (breedte) bij 145 (hoogte) cm. Het materiaal is zelfklevende vinylfolie.

Inclusief alle afgebeelde dieren

Premium Quality

Supermatte uitstraling

Geen witte of transparante randen

Full Colour

Lees de veelgestelde vragen over de aanbreng van de muurstickers, voor welke ondergrond ze geschikt zijn en andere tips.


0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbesseren. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen sehen Sie bitte unsere Datenschutz-Erklärung. »