Snelle levering
Gratis verzending vanaf €49 (in NL)
Klanttevredenheid 9,3
Veilig achteraf betalen

Tiny Turtle


Filter

Sex

Sammlung

biologisch

Caps voor kinderen hoeven niet kinderachtig te zijn.

Tiny Turtle wil dat bewijzen met de coolste  caps collectie voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud. Tiny Turtle werd opgericht door twee broers met een liefde voor caps. Na de komst van een zoon (en dus een neef) was geen enkele pet goed, stijlvol en klein genoeg. Er zat maar één oplossing op.... Ze zelf te gaan maken.

Tiny Turtle caps

Tiny Turtle is opgericht in 2012 en is het eerste Nederlandse merk dat zich uitsluitend richt op caps voor de jongste kinderen. De caps zijn ontworpen met strenge eisen aan kwaliteit, oog voor detail en zijn stijlvol. Dus zodra je kind kan lopen, kan het de capwalk raken!

Fair is eerlijk

De caps worden hier verkocht maar worden in een land ver ver weg gemaakt. Tiny Turtle caps zorgt  ervoor dat de caps die worden gedragen door kinderen, niet door hen worden gemaakt. Tiny Turtle werkt alleen met leveranciers die een goede werkomgeving voor al hun werknemers kunnen waarborgen.
Lesen Sie mehr
Weniger lesen
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »

Gratis verzending

Voor orders vanaf €49 (IN NL)

Retourneren

Binnen 14 dagen

Klanttevredenheid

9,3

 

 

wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt.

Nicht auf Lager

Die gewünschte Anzahl für "" ist momentan nicht verfügbar