SPECTACULAIRE ADVENTS DEALS - KORTINGSCODE XMAS20
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €49 (in NL)
Klanttevredenheid 9,2
Veilig achteraf betalen

Wonderlijke baby momenten

Wonderlijke baby momenten

Ik denk dat alle moeders dit wel herkennen: het goede voornemen om alles vast te leggen vanaf de babyfase tot volwassen mens. De laatste fase heb ik nog bij lange na niet bereikt maar de doelstelling om alle momenten schriftelijk vast te leggen ook niet.

Wat zijn nu eigenlijk de momenten die je wilt vastleggen van je kleintje? De momenten die echt gekoesterd, bewaard en vereeuwigd moeten worden. Dat is een vraag die ik me vaak heb gesteld misschien wel dagelijks tot nu toe. Let wel, wij zijn nu het stadium van de geboorte ruim gepasseerd. Mijn zoontje is nu ruim 8 maanden en eigenlijk wil je elke dag wel wat vastleggen. Stel je namelijk voor dat je net dat belangrijke moment mist. Want je wilt vastleggen dat hij lacht voor de eerste keer, die schatigge babykleertjes die hij aanheeft, het eerste tandje, het moment dat ze zich voor de eerste keer omdraaien, misschien zelfs die enorme poepluier na het eerste fruithapje. 

En met de moderne technieken van tegenwoordig kan het allemaal. Met je smart phone is alles mogelijk.. Het enige nadeel wat je ondervindt is dat je telefoon wel enorm traag wordt door die enorme capaciteit die de foto's en video's vergen van je telefoon, of het feit dat je niet weet waar je even snel een foto kunt terugvinden. Je wordt namelijk ook een beetje laks, je verwijderd niet meteen de mindere foto's en zeker niet in het begin. Ik weet nog goed dat ik tijdens de eerste maanden echt kon scrollen tussen de foto's en dubben of die al dan niet verwijderd zou worden. Na lang staren besloot ik dan toch om de foto niet te verwijderen. Met alle gevolgen van dien voor mijn geheugen.

Logisch indelen doe je de eerste maanden nog wel, zeker iemand die perfectionistisch is ingesteld. Maar eerlijksheidshalve op een gegeven moment pak je ook dat niet meer op. Tenminste niet in mijn geval. Zo had ik mij zelf ook voorgenomen elke maand een foto te maken van de kleine man en mij. Nou dat hebben we een paar maanden gedaan maar nu, ruim 8 maanden verder, moet ik toch bekennen dat ik hierin heb gefaald. Natuurlijk, we hebben duizenden foto's van onze kleine man, maar te weinig foto's waar we echt samen op staan. En ja inplakken in fotoboeken moeten we ook nog gaan doen. En ervaring leert als je dat nu niet gaat doen krijg je straks een enorme kluif. Denk maar aan al die zomervakanties.

Alleen al daarom vind ik deze Wonder Moment Cards van Paqhuis een echte uitvinding. Je wordt eraan herinnerd dat je iets moet vastleggen. En uteindelijk kun je die foto's van ook gaan plakken in een fotoboek. Of je doet het op de nieuwerwetse manier je laat een digitaal foto-album maken. Dan kun je er ook nog allerlei frutseltjes aan toevoegen.

Een tip: uiteraard moet je deze kaarten wel een prominente plek geven in de babykamer want als ze in de kast worden gelegd wordt het gewoonweg alsnog vergeten. Tenminste bij mij zu dat kunnen gebeuren, laten we het maar houden op de zwangerschapssymptoon met de grote V, Vergeetachtigheid, wat bij mij soms nog ernstig de kop opsteekt. Niet alleen mijn telefoongeheugen laat me in de steek soms maar ook mijn geheugen. Maar misschien ben ik een uitzondering met grote U. :)

Nog een laatste ding, deze kaarten zijn ook het ultieme cadeau, want door dit te geven tijdens een babyshower of kraamfeest, maak je het de mama enorm makkelijk. Hang deze kaarten namelijk in een slinger op in de babykamer en zij wordt dagelijks herinnerd aan de belangrijkste babymomenten. En wat willen we nog meer.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

Voor orders vanaf €49 (IN NL)

Retourneren

Binnen 14 dagen

Klanttevredenheid

9,2