SPECTACULAIRE DECEMBER DEALS - KORTINGSCODE XMAS20
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €49 (in NL)
Klanttevredenheid 9,2
Veilig achteraf betalen

nOeser babykleding zomer 2016

nOeser babykleding zomer 2016

Once upon a time, zo heet de nieuwe zomercollectie van nOeser. En het is daadwerkelijk een sprookje.

In de periode dat ik gestart ben met Smallrebel.com heb ik me uiteraard suf gezocht naar leuke babykleding voor jongens die toch apart is. Natuurlijk had ik zelf al heel veel gezocht in de reguliere winkels maar ik kreeg daar niet de zogenaamde Wow-factor. Het was niet mijn ideale babykleding. Ik wilde geen alledaagse, overal terugkerende merken maar vernieuwende merken. Merken waar ik en natuurlijk vooral ook mijn keine man, blij van worden. Mijn eisen zijn dan ook dat het heerlijk moet zitten, stoer moet zijn en niet te zoetsappig, want daar hou ik helemaal niet van. Maar goed ook dat smaken verschillen :)!  Ook de kwaliteit is voor mij erg belangrijk want de babykleding heeft natuurlijk ontzettend veel te verduren en moet aardig wat wasbeurten mee kunnen. Ik ben dan ook superblij dat ik op het merk nOeser ben gestuit. Ik was op slag verliefd op de printjes, de motiefjes en kleurtjes en natuurlijk ook het heerlijke zachte materiaal. Iedereen die de kleding van mijn zoontje ziet zegt altijd 'Wat een heerlijk stof voor babykleding, dat zal wel heerlijk zitten'. En ja dat is ook echt zo. nOeser babykleding is namelijk gemaakt van het zachtste  biologisch  katoen. Ik dacht in beginsel ook wat houdt dat nu echt in biologisch katoen maar het zit echt heerlijk en is ook nog eens geproduceerd onder duurzame omstandigheden. Geen fabeltjes maar gewoon echte kwalititieve babykleding van nOeser met elk seizoen weer leuke thema's. De zomer collectie van nOeser heet "Once upon a Time" en het is ook daadwerkelijk als een sprookje. Ik ben dan ook blij dat ik nOeser heb toegevoegd in het assortiment van Smallrebel.com. Zodra ik de bestelling binnen kreeg en de zomer collectie zag, de materialen en de printjes werd ik weer dol enthousiast. Zelfs voor mij is dat altijd een aangename verrassing.  

Ook in de zomer collectie van nOeser zie  je  de  originele,  aansprekende  prints  waar  nOeser  bekend om staat. Dieren  blijven belangrijk  in  hun designs.  Zo  maak  je  dit  seizoen  kennis  met  Kyra  the  Camel en Perry the  Puss  in Boots. Daarnaast  heeft nOeser nu  ook  een  mooie  basic  collectie  in  fijne kleurstellingen om  mooie  combinaties  te  kunnen  maken  met  de  prints. Het totaalplaatje sluit naadloos aan op de trendkleuren van  het  SS16  seizoen. Bij Smallrebel.com zijn broekjes, leggings, jasjes, vestjes, cardigans, mutsjes en nog veel meer verkrijgbaar uit de nOeser zomercollectie 2016.  Kortom  een geweldige collectie voor je kleine mannetje in de  maten  50­‐56 t/m  86-­92. Prijzen  vanaf  €12,95.

De collectie is online te bestellen bij Smallrebel.com. En in maart komt het tweede gedeelte van deze collectie eraan, die bestaat uit T-shirtjes en korte broekjes. Ik wens jullie alvast veel shopping plezier toe en natuurlijk alvast een fijn voorjaar. Enjoy!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Gratis verzending

Voor orders vanaf €49 (IN NL)

Retourneren

Binnen 14 dagen

Klanttevredenheid

9,2